Jak jsme již avizovali v Občasníku, připravili jsme pro vás výlet do Vizovic. Na co se můžete těšit?
Dopoledne nejprve navštívíme zámek Vizovice. Vybrali jsme základní prohlídkový okruh Reprezentativní prostory v prvním patře zámku. Prohlídka trvá přibližně hodinu.
Poté se pěšky přesuneme do restaurace U Tonka vzdálené cca 300 m, kde máme zamluvený společný oběd. Po obědě se vrátíme zpět k zámku, do Čokoládového království. Při povídání o čokoládě se dozvíme něco o historii čokolády, zpracování a pěstování kakaových bobů. Uvidíme, jak vypadá výroba čokolády a jak se pracuje s pralinkovými a figurkovými formami. Na závěr prezentace, která trvá asi hodinu, budeme mít možnost ochutnat čerstvou pralinku připravenou přímo před námi.
Termín: sobota 26. dubna 2025.
Odjezd: v 7:15 od autoservisu Chaloupka, Sv. Čecha 11, Hodonín (další nástupní místa Strážnice, Veselí nad Moravou, Uherský Ostroh, případně další dle domluvy). Návrat cca v 17:30.
Cena: 600 Kč/osoba. Cena zahrnuje vstupné do zámku, exkurzi do Čokoládového království, dopravu a oběd v restauraci U Tonka (smažený kuřecí řízek, brambory, salát). Případné další občerstvení (polévku, nápoje) si hradí každý účastník sám. Polévku je třeba přiobjednat předem (viz níže).
Platbu prosím uhraďte nejpozději do 1. dubna 2025 převodem na účet
č. 1668230257/0100 (uveďte jméno kvůli identifikaci platby).
Přihlášení: nejpozději do 1. dubna 2025 u Jitky Soldánové.
Při přihlášení je třeba uvést u každého účastníka, zda je držitelem průkazu ZTP nebo ZTP/P, případně že jde průvodce držitele ZTP/P. Pokud účastník není držitelem žádného průkazu ani doprovod, uveďte, zda jde o dítě (6 – 17 let), mládež (18 – 24 let) dospělého (25 – 64 let) nebo seniora (65+). Průkaz ZTP nebo ZTP/P musí mít účastník s sebou!
Pokud neupřesníte nástupní místo, počítáme s nástupem v Hodoníně.
Pokud chcete přiobjednat polévku v ceně 58 Kč (hradí si účastník na místě sám), upřesněte prosím při přihlášení kterou. Na výběr je česnečka s vejcem, pečeným chlebem a uzeným masem nebo valašská kyselice se smetanou, klobásou a domácím zelím.
Těšíme se na viděnou!