Členská schůze (únor 2017)

Na členskou schůzi SPMP ČR pobočný spolek Hodonín, která se konala v pátek 3. února 2017 ve velkém sále restaurace Marina v Hodoníně, dorazil tentokrát menší počet členů než obvykle. Nebylo se ale co divit, protože při počasí, které panovalo – mlha a náledí, bylo bezpečnější zůstat doma. A tak všichni ti, kteří nakonec přeci jen přišli a přijeli, zaslouží velké poděkování.

Nejprve jsme si připomněli akce loňského roku a hospodářka paní Jarmila Čuprová nás seznámila s hospodařením. Pak jsme společně doladili návrh plánu akcí – dohodli jsme se, že víkendové pobyty letos uskutečníme na jaře ve Filipově údolí a na podzim v rekreačním středisku Kopánky. Ze tří návrhů na jednodenní výlet nakonec zvítězila návštěva Lanžhota spojená s vystoupením manželů Osičkových.

Protože se letos koná Národní konference SPMP v Praze, bylo potřeba na tuto akci zvolit delegáty. Kromě paní Ludmily Basovníkové a Jitky Soldánové, které jsou členky republikového výboru a republikové revizní komise a konference se účastní automaticky, budou náš pobočný spolek na konferenci zastupovat paní Ludmila Strnadová a Anežka Goldschmiedová.

Další informace se týkaly připravované Evropské konference Europe in Action, která se koná 1. – 3. června v Praze a projektu Ligy Vozíčkářů „Umím a pečuji“, který je určený zejména na podporu pečujících osob.

Než jsme se rozešli, seznámila nás ještě paní Vladimíra Jarošová s využitím ultrazvuku v dentální hygieně.

Tak ať nám při dalších akcí přeje nejen počasí a scházíme se ve zdraví v hojném počtu!