Jarní víkendový pobyt (duben 2018)

„Zdravé srdce plné lásky“. Takové bylo motto letošního jarního víkendového pobytu. Během něj si účastníci připomněli, že láska má hodně podob. V průběhu pátečního večera si nejprve rodiče zavzpomínali nad svými svatebními  fotografiemi. V sobotu se trochu sportovalo a zároveň  se zjišťovalo, jak jsou na tom naši sportovci s kondicí.

Víkendový pobyt

Po tréninku se některým hodnoty tepu a tlaku pěkně šplhaly. Ale to neodradilo milovníky přírody od odpolední procházky. Stejně jako loni jsme se i letos připojili k oslavám Dne Země, které pořádá Město Hodonín v rámci projektu Zdravá města. A k tomu se téma našeho pobytu báječně hodilo.

Aby si účastníci i trochu odpočinuli, vyrobili společně s Blankou a Katkou papírové kytičky pro své maminky a pro radost si potiskli plátěné ubrousky motivy srdíček.  Všemi oblíbené večerní tancování nemohlo samozřejmě chybět.

V neděli pak přijela cvičitelka jógy Sába, která si pro děti připravila „srdíčkovou jógu“. Při té se naši „jogíni“ nejen protáhli, ale také si připomněli, že lásku je hezké přijímat i dávat. A kdo by se zpovzdálí díval, jak se účastníci loučí, tak by viděl, že tady láska určitě neschází.

Více ve fotogalerii!