Trunaj v bowlingu (září 2018)

Když jsme letos na jaře na členské schůzi SPMP Hodonín od členů zjišťovali, čím bychom mohli zpestřit naši činnost, ozvalo se pár hlasů, že bowlingem. Zařadit tuto akci do ročního plánu nebyl vůbec žádný problém.

Turnaj v bowlingu

Jediným oříškem bylo, kolik zamluvit drah. Kolik se nás sejde? Přece jen naši členové nebydlí jen v Hodoníně a blízkém okolí. Tak jsme zamluvili dráhy dvě. Bude to stačit? Nebo bude na každé dráze hrát jen jedna rodina? Po rozeslání pozvánek se ale naše obavy rozptýlily, protože zájemců se hlásilo dost. Dokonce tolik, že jsme ještě jednu dráhu zamluvili dodatečně. Nakonec se nás totiž sešlo 22 a to se ještě dvě rodiny musely z důvodu nemoci omluvit. I „hry chtivých“ účastníků bylo dost a dvě hodiny usilovně „koulelo“ 17 hráčů. Všichni hráli s ohromným nasazením, my ostatní jsme je se stejným nasazením povzbuzovali a chválili. A taky varovali, že si určitě na hru vzpomenou i druhý den, až se budou divit, proč je bolí ruka, noha, záda… 🙂

Vítěz tak byl každý, kdo se do hry pustil. Pro děti byl za odměnu připravený diplom, pro rodiče slovní uznání. A vzhledem k nadšení všech zúčastněných věříme, že tento „turnaj v bowlingu“ byl sice první, ale určitě ne poslední.

Další fotky najdete jako vždy ve fotogalerii!