Jóga se Sábou (listopad 2018)

Protože cvičení jógy se Sábou se setkalo s dobrým ohlasem na víkendovém pobytu i v rámci Letního rehabilitačního pobytu, rozhodli jsme se, že malou lekci jógy umožníme i těm, kteří se pobytů nemají možnost účastnit. A tak jsme si se Sábou domluvily dvě hodiny cvičení v jógovém studiu Marie Crlíkové v Hodoníně, kde Sába vede lekce powerjógy a dětské jógy.

Jóga se Sábou

První hodina se uskutečnila v sobotu 10. listopadu a byla to tak trochu „dámská jízda“. Zacvičit si přišly maminky se svými dcerami a při cvičení se všechny stejně usilovně snažily. Vůbec nevadilo, že jsme nebyly tak obratné jako Sába, o to totiž nešlo. Hlavní bylo, že jsme se protáhly a měly samy ze sebe dobrý pocit. Ten ještě umocnila Sába malým občerstvením, které si pro nás připravila. U výborného čaje, zdravé buchty a ovoce jsme pak ještě mohly probrat, jak nám cvičení šlo.

Na druhou lekci, která proběhla 17. listopadu, už přišli i pánové. Nejen jako doprovod, ale i jako aktivní cvičící. Někteří se Sábou už cvičili, jiní se podobné aktivity účastnili poprvé. Ale stejně jako o týden dřív, všichni do cvičení dali maximum. Také tentokrát byly připravené zdravé dobroty, které si „jogínci“ za své úsilí určitě zasloužili.

A tak jsme se rozcházeli s tím, že příští rok si cvičení se Sábou určitě zase rádi zopakujeme.