Mikulášské posezení (listopad 2018)

Přijde letos konečně i Mikuláš? To byla otázka, na kterou čekali odpověď účastníci Mikulášského posezení SPMP Hodonín. Díky příznivému počasí se jich sešlo ve velkém sále restaurace Marina v Hodoníně téměř devadesát.

Mikulášské posezení

Po krátkém přivítání předsedkyní SPMP Hodonín se mikrofonu chopili Lenka s Františkem ze skupiny ORION. A parket se hned zaplnil nedočkavým tanečníky.

Po necelé hodince bylo potřeba nechat odpočinout nohy (a podle fotografií i ruce) a přišel ten správný čas zavolat Mikuláše. A ten tentokrát (na rozdíl od předchozích let, kdy jsme se museli spokojit jen s andělem a dvěma čerty) opravdu přišel. Doprovázeli ho hned dva andělé a jeden malý neposedný čertík. Asi jsme byli opravdu celý rok hodní J. Společně rozdali mikulášské balíčky, kdo chtěl, tak se s nimi vyfotografoval a došlo i na společnou mikulášskou písničku. Pak už parket zase patřil neúnavným tanečníkům.

Naše poděkování patří městu Hodonín, za finanční podporu, kterou nám poskytlo, Lence s Františkem za vytvoření skvělé atmosféry, paní Jarmile Čuprové za výrobu krásných přáníček, paní Jiřině Pilařové za pomoc Mikuláši při přípravě balíčků a všem účastníkům za krásné odpoledne.