Jóga se Sábou (březen 2019)

Po úspěšném cvičení jógy loni v listopadu jsme se rozhodli zařadit další lekce i do letošního plánu akcí. A tak jsme se Sábou, která vede lekce powerjógy a dětské jógy, domluvili na dalším cvičení.

Jóga se Sábou

Termín cvičení jsme museli přesunout z původně plánované soboty 9. března na neděli 10. března 2019 a chvíli to vypadalo, že v neděli se nikomu protahovat tělo nechce. Nakonec se ale i tentokrát sál v jógovém studiu Marie Crlíkové v Hodoníně zaplnil.

Opět se do cvičení zapojily i maminky a k naší radosti také dva pánové. K již „zkušeným“ absolventům loňských lekcí se zařadily nové tváře a musíme je pochválit, protože cvičení jim šlo stejně dobře jako ostatním. Protože Sába s námi cvičila už víckrát, upravila cvičení podle našich možností, abychom si ho všichni užili. Na závěr nás čekala příjemná relaxace.

Pak už jsme se připojili k rodičům, kteří na nás čekali u šálku dobrého čaje, za odměnu jsme slupli připravené ovoce a zdravé sušenky, které upekla Sába. Společně jsme zhodnotili lekci a pak už jsme jen zalistovali kalendářem, abychom našli termín dalšího cvičení. Tak na podzim na viděnou!