Babí léto v Györu (říjen 2019)

Na předposlední říjnové úterý byl naplánovaný zájezd do Györu. Do termálních lázní se většinou jezdíme prohřívat v sychravých jarních a podzimních dnech, ale tentokrát bylo opravdové teplé babí léto.

Zájezd do Györu

Opět jsme měli štěstí, že v lázních bylo poměrně málo lidí, takže Lidka Basovníková s Olinem Soldánem, kteří tentokrát zájezd na místě zajišťovali, u pokladny všechno rychle vyřídili. A to ještě Olin stihl vysvětlit i dalšímu zájezdu, který dorazil po nás, jak funguje systém zámků na skříňky v šatnách. Holt jsme už zkušení návštěvníci.

Krásné počasí lákalo většinu účastníků do venkovních bazénů a nikdo se nemusel bát, že se nachladí, když si pod tryskami, ve vířivce nebo na tobogánu namočí vlasy. Den tak ke spokojenosti účastníků příjemně plynul i při relaxaci, povídání si či tradiční kávě.  A těší nás, že podle ohlasu pozitivní účinky termální vody někteří pociťovali i v následujících dnech.

Jsme také rádi, že tentokrát byl zájezd do posledního místečka obsazený, dokonce některé zájemce už jsme museli i odmítnout. Těm přejeme, aby to vyšlo příště!

Akce se konala za finanční podpory města Hodonín.