Jóga se Sábou (listopad 2019)

sobotu 9. listopadu jsme se v jógovém studiu Mariejoga v Hodoníně sešli na další lekci jógy se Sábou. A ta se tentokrát nesla v podzimním duchu.

Jóga se Sábou

Některé přihlášené sice podzimní počasí potrápilo a nemohli kvůli nachlazení přijít, my jsme si ale podzimní náladu užili. Pomohla nám k tomu i velká plyšová dýně, která nám celou dobu dělala společnost. A taky kontrolovala, jestli umíme dobře znázornit padající listí, proplétat se mezi pomyslnými větvemi v lese, házet kaštany zvířátkům do krmelce nebo ulehnout k zimnímu spánku jako medvěd. Společně jsme při básničce „Halí, belí, kdo vzal zelí“ šlapali zelí, protože kysané zelí je nejen na podzim, ale i v zimě, výborným zdrojem vitamínů.  Nakonec si s námi dýně při relaxaci poslechla pohádku o papírovém drakovi.

Do další činnosti už se s námi dýně nepustila. Naopak my jsme se pustili do dobroty, kterou nám Sába připravila. A na podzim to nemohlo být nic jiného než závin s jablky – samozřejmě ve zdravé variantě s hrozny – a k chuti přišel i výborný čaj.

Příště nás čeká trochu rozpustilejší lekce. Ta bude totiž den po Mikuláši a tak s námi bude nejspíš nějaký neposedný čertík.

Nezapomeňte si prohlédnout fotky v naší galerii!