Jóga se Sábou (květen 2020)

Po více než dvouměsíční neplánované odmlce se nám konečně podařilo zorganizovat společnou akci SPMP. V sobotu 16. května 2020 se ostřílení cvičenci sešli ve studiu Mariejoga v Hodoníně na lekci jógy se Sábou. I když zatím jen v užším kruhu, protože počet účastníků byl limitovaný.

Jóga se Sábou

Hned po příchodu bylo vidět, že společná setkání nám chyběla. Skoro to vypadalo, že pro samé povídání jóga ani nezačne 🙂 Ale Makový mužíček, který nás tentokrát cvičením provázel, nás nakonec přilákal. Všichni jsme si při cvičení protáhli svá trošku zlenivělá těla a při relaxaci jsme měli co dělat, abychom neusnuli. Jak by taky ne, když nám Makový mužíček potichu říkal: „Maková zrníčka, sypte se na víčka a ty už holčičko / chlapečku spi.”

Jako odměnu za cvičení každý dostal obrázek makového kvítku od Sáby a pro radost si ještě mohl vybrat květ vlčího máku jako ozdobu na tričko nebo gumičku do vlasů.

Protože si máme pořád co povídat, a taky protože jsme březnovou lekci jógy museli zrušit, domluvili jsme se se Sábou, že si jedno cvičení uděláme ještě v sobotu 27. června. To už se nás snad bude moct sejít víc. Tak se na vás těšíme!

Fotky z jógy najdete jako vždy ve fotogalerii!