Týdenní pobyt (červen 2022)

Pětidenní pobyt v Sezimově Ústí jsme měli již od loňského roku naplánovaný na první polovinu června. Do hotelu MAS jsme se vypravili už pošesté, ale díky nabídce nových výletů se ani tentokrát určitě nikdo nenudil. Kromě tradiční prohlídky města Tábor jsme si mohli vybrat návštěvu zámku Jemniště, zámku Kratochvíle a vesnice Holašovice nebo večerní prohlídku premonstrátského kláštera Želiv. Připravený byl také celodenní výlet do Českého Krumlova spojený s plavbou na voru. Příjemné počasí zase lákalo k procházkám po okolí nebo posezení na terase hotelu u kávy a zákusku. Součástí pobytu byl i balíček procedur, které bylo možné si dokoupit, k dispozici byl zájemcům i vnitřní bazén.

Týdenní pobyt

Stejně jako v předchozích letech jsme se v hojném počtu účastnili „klání“ ve hře Bingo. Zkušení hráči zvládli vyplňovat i čtyři hrací karty současně. Jejich úsilí se vyplatilo a i letos jsme měli v naší skupině vítěze. To nejlepší nás však čekalo nakonec. Během pobytu se konají dva společenské večery s hudbou. Během druhého večera se losují dotazníky spokojenosti, které účastníci mohou vyplnit. Výhrou je sleva na pobyt v hotelu MAS v příští sezoně ve výši 25 %, 50 % a 100 %. Při druhém losování se štěstí usmálo na Martina, který byl na pobytu s maminkou. Celý rozzářený si za našeho velkého potlesku společně s maminkou přebral poukaz. Gratulace kamarádů ještě ani neskončily, losovala se první cena, a když zaznělo jméno výherce, vypukl u stolu naší skupiny jásot ještě větší. I když se to zdálo neuvěřitelné, pro cenu si tentokrát šla Martinova maminka. Radost jsme měli všichni velkou a tak jsme to během závěrečného večera pořádně oslavili.

Každý účastník si pobyt užil podle své chuti a domů jsme se vraceli spokojení a odpočatí. Už teď se těšíme, co nového pro nás bude připraveno na příští rok.

Fotografie z pobytu najdete zde.