Jóga se Sábou (červen 2020)

I tentokrát se potvrdilo, že společní setkání nám opravdu chyběla. Na další lekci jógy se Sábou se nás v sobotu 27. června 2020 sešlo ve studiu Mariejoga v Hodoníně tolik, že tělocvična byla obsazená do posledního místa. Vlastně to nebyla tělocvična, ale šapitó, ve kterém nás nevítala Sába, ale klaun. I když to byla Sába 🙂

Jóga se Sábou

Ta si pro nás připravila lekci přímo cirkusovou. A tentokrát jsme se pořádně protáhli. Jak by taky ne, vždyť v cirkuse vystupují artisté a provazochodci (no jen si to zkuste), ale taky sloni (umíte udělat sloní chobot?) a třeba i lvi. Víte, že když si ve správné pozici zařvete jako lev, že vlastně cvičíte? A že když si nafukujete balónek, abyste ho pak pomalovali a udělali z něj klauna, že tak děláte dechová cvičení? No vidíte! Opět nás Sába přesvědčila o tom, že cvičení může být zároveň i zábava. A jako obvykle bylo vše dotaženo do posledního detailu. I občerstvení Sába připravila společně se svými dcerami Kájou a Májou v cirkusovém duchu!

Jak zpívá Dáda: „Ať v šapitó k prasknutí je nabito!“.  Nejen na lekcích jógy, ale i všech dalších akcích, které pro Vás připravujeme. V červenci se těšíme na setkání se Sábou na táboře v „Cirkusu Kopánky“, a pak na podzimní lekci jógy. A jsme zvědaví, čím nás zase překvapí.

Fotky z jógy najdete jako vždy ve fotogalerii!