Turnaj v bowlingu (leden 2023)

Rekordních 39 účastníků dorazilo i přes nevlídné počasí na první akci v letošním roce –  tradiční bowlingové klání. Kromě pravidelných účastníků i tentokrát přišli někteří úplně poprvé. Rozšířili tak počet aktivních hráčů na (opět rekordních) 26. A to ještě někteří pravidelní hráči chyběli. Například Vojta s Katkou dorazili bez rodičů (Vojta přijel sám až z Přerova!), takže samostatnou skupinu hrajících rodičů se tentokrát nepodařilo poskládat.

Turnaj v bowlingu

Po rozdělení do skupin následovala hodina a půl intenzivní hry, kterou nehrající doprovod pečlivě sledoval a hráče povzbuzoval. V mezičase si ale samozřejmě stihl popovídat a probrat, co se událo od našeho posledního společného setkání. I to k našim akcím patří.

Pak už byla na řadě tradiční odměna – pohár. Tady čekalo na hráče malé překvapení – tentokrát to totiž nebyl klasický zmrzlinový pohár, ale horké maliny. Z těch by měla radost hlavně Renatka, která ale na poslední chvíli musela kvůli nemoci účast odříct.

Věříme, že se nám podařilo všem účastníkům připravit příjemné odpoledne a že se v hojném počtu a se stejným nadšením budeme setkávat i na dalších akcích. Fotky z akce najdete jako obvykle v naší galerii.