Týdenní pobyt (březen 2018)

V polovině března jsme už počtvrté vyrazili na týdenní pobyt do hotelu MAS v Sezimově Ústí. Z celkem třicetičlenné skupiny jeli někteří už opakovaně, někteří se naopak účastnili poprvé.

Týdenní pobyt

I přes nepříliš příznivé počasí jsme si i tentokrát pobyt užili se vším, co bylo v rámci pobytového balíčku připraveno. Ať už to bylo ranní cvičení, na které někteří opravdu poctivě chodili, cvičení a plavání v bazénu nebo procedury. Protože už jsme věděli, jak to chodí, hned zkraje pobytu si většina z nás dokoupila další masáže nebo procedury, abychom během týdne opravdu zrelaxovali.

Nevynechali jsme ani doprovodný kulturní a poznávací program. Výlet do Tábora se sice kvůli dešti uskutečnil jen ve zkrácené verzi, ale hrad Český Šternberk a  návštěvu Ekocentra Čapí hnízdo jsme si ujít nenechali.

Do sportovního klání v bowlingu dali všichni maximum, při tanečních večerech byly k vidění nečekané taneční kreace a při hře Bingo se opět jedna z výher dostala k našim účastníkům.

A abychom ve volných chvílích nezaháleli, domluvili jsme si návštěvu Míši Hodíkové a Xenie Dočkálkové ze sekretariátu SPMP v Praze a společně jsme debatovali o činnosti našeho pobočného spolku i o činnosti sekretariátu. Jak pro nás, tak pro děvčata ze sekretariátu byla debata určitě velice přínosná a ukázalo se, že například oblasti vzdělávání a osvěty bychom se měli více věnovat.

Z pobytu jsme odjížděli odpočatí, s novými zážitky a s plánem, že by bylo prima počet pobytů „zakulatit“. Tak možná příští rok zase na viděnou a více ve fotogalerii!