Výlet do Kroměříže (červen 2020)

Další akcí, kterou SPMP Hodonín připravilo pro své členy, byl výlet do Kroměříže. Ten se uskutečnil v sobotu 13. června 2020. Po delší odmlce se asi členové nemohli dočkat společného setkání, protože všech 21 účastníků se dostavilo na sraz s předstihem.

Výlet do Kroměříže

A tak jsme mohli vyrazit už před osmou hodinou. Trochu jsme se obávali počasí, protože podle předpovědi mělo být pořádné teplo, ale také hrozily bouřky a přívalové deště.

V Kroměříži to však dopoledne na žádné bouřky nevypadalo. Nejprve jsme měli v plánu navštíviti Arcibiskupský zámek. Za jeho zdi vedro zatím neproniklo, takže jsme bez problémů zvládli celou prohlídku, i když trvala hodinu a půl. Po poledni se ale teplota vyšplhala už pořádně vysoko, a tak si krásný den užíval každý podle své chuti a sil. Někdo zvolil procházku či projížďku po Podzámecké zahradě, která nabízela i dostatek stinných míst, někdo si zašel na oběd nebo se zchladil porcí zmrzliny.

A déšť, ze kterého jsme měli obavy? Ten nakonec přišel až navečer, když už jsme příjemně unavení všichni odpočívali doma.

Fotky z výletu najdete v naší fotogalerii.