Turnaj v bowlingu (říjen 2021)

Na posledním bowlingu v červenci se jako odměny pro hráče osvědčily poháry, proto jsme se rozhodli, že u toho zůstaneme i tentokrát a uspořádali jsme turnaj v bowlingu o pohár SPMP. Ano, i tentokrát samozřejmě o pohár zmrzlinový.

Sešli jsme se v neděli 10. října odpoledne a z 30 účastníků se do klání zapojilo celkem 24 rodičů a jejich potomků. Všichni se stejnou vervou a všichni se stejnou radostí, když se podařilo kuželky shodit. A kdo nehrál, hru pečlivě sledoval, ocenil úspěšné hráče a povzbudil ty, kterým se zrovna nedařilo.

I když jsme si na konci klání zkontrolovali, kolik kdo nahrál bodů, slíbený pohár čekal na všechny hráče.  Nešlo přece o výkon, ale hlavně o to, abychom se společně sešli a protáhli se.  Nakonec přišlo ještě malé překvapení. Na bowling přijel z Přerova i Vojta, který chtěl společně se svými kamarády z tábora oslavit narozeniny, které zanedlouho bude mít.  A tak přišlo ještě i na gratulace a taky na koláčky a další dobroty, které Vojta s maminkou (té to mimo jiné při bowlingu náramně šlo) přivezli. A Vojtovi kromě dárků od kamarádů snad udělalo radost i to, že na poslední chvíli ještě dorazil další kamarád z tábora Ondra.

Vojto, ještě jednou gratulujeme a děkujeme!

Fotky z bowlingového klání najdete ve fotogalerii.