Jóga se Sábou (listopad 2021)

Další lekce jógy se Sábou byla původně naplánovaná na začátek listopadu. Protože byla ale Sába nemocná, sešli jsme se v náhradním termínu až v neděli 28. 11. 2021. Vzhledem k tomu, že tentokrát se kvůli nemoci nemohli zúčastnit někteří původně nahlášení zájemci, zacvičili si úvodní část i přítomní rodiče.

A pak už přišlo na řadu cvičení se strašidýlkem Bubu. Pozdrav slunci už všichni umíme. Bubu se ale jako správné strašidlo objevuje v noci, proto jsme se naučili nový pozdrav – pozdrav měsíci. Taky jsme si zkusili chůzi po hradbách nebo létat jako kamarád strašidýlka Bubu – moudrý výr Uhu Huhu.  Společně jsme postavili pro Bubu hrad a nakonec jsme si každý svoje strašidýlko vyrobili z nafukovacího balónku.

Abychom doplnili po cvičení energii, připravila nám Sába tentokrát místo občerstvení mandarinky, které upravila do trochu strašidelné podoby. Jak jde vidět z fotek, i když cvičení bylo v trochu komornější podobě než obvykle, užili jsme si ho jako vždycky.

Pokud to bude možné, sejdeme se na poslední letošní lekci jógy už tuto neděli. A protože to bude 5. prosince, bude to jóga samozřejmě mikulášská!