Týdenní pobyt očima účastníků (červen 2023)

Na týdenní pobyt v hotelu MAS v Sezimově Ústí se vždy těšíme rok dopředu. A tak, než vás pozveme na ten, co nás čeká v roce 2024, připomeňme si letošní očima jeho účastníků…


Letos jsme se poprvé zúčastnili pobytu v hotelu MAS Sezimovo Ústí. Tento pobyt opakovaně zajistila paní Jitka Soldánová, které bych chtěla poděkovat za její milé a vstřícné jednání ke všem zúčastněným. Během pobytu jsme navštívili prohlídky našich krásných hradů s paní průvodkyní, která měla velké znalosti z naší historie. Také jsme využili nabídky z wellness procedur. Děkujeme za příjemně strávený týden.

Týdenní pobyt

Yvona Džupinová s rodinou

Letošní pobyt jsme zahájili 13. 6. Přivítal nás náš dobrý známý pan Navrátil. Další den nás čekal jako vždy výlet do Tábora a Klokot, samozřejmě nechyběla oblíbená cukrárna.

Opět byly připraveny výlety, nejzajímavější byla plavba po Vltavě v Českém Krumlově. Počasí nám přálo, tak jsme si je užili.

Jako vždy byla naše skupina velmi úspěšná v hazardní hře BINGO. Na tanečních večerech si především naše „děti“ velmi dobře zatančily. Jídlo opět na jedničku. Nechybělo ani wellness s bazénem. Takže jsme někteří odjížděli odpočatí a jiní úplně zdevastováni (pozn. SPMP – autorka příspěvku si totiž těsně před koncem pobytu vyvrtla kotník).

S postřehy odjinud, ze Sezimova Ústí, Marie Ivičičová