Nordic walking (květen 2024) – pozor, změna!

Kvůli nepřízni počasí jsme nordic walking přesunuli z původního termínu 24. dubna na pondělí 20. května (viz níže) – pokud jste nemohli původní termín, můžete se přihlásit na nový do 5. května. Těšíme se na vás!


Vážení přátelé, milí kamarádi,

po zimní přestávce vás opět zveme na společnou lekci nordic walkingu. Zúčastnit se mohou nejen ti, kteří si tento sport vyzkoušeli na lekcích v loňském roce, ale i nováčci, kteří si chtějí vyzkoušet něco nového. Přijďte si protáhnout tělo!

Nordic walking je komplexní sportovně pohybová aktivita s mnoha zdravotními benefity. Překážkou není věk, váha, zdravotní stav ani aktuální kondice 🙂

Termín: pondělí 20. května 2024 od 16:30 do cca 17:30 hodin.

Kde: Hodonín – lázeňský park. Sraz účastníků je na parkovišti u nemocnice, ul. Purkyňova (autobusová zastávka nemocnice – lázně, vjezd do areálu nemocnice).

S sebou: hole na nordic walking, pohodlnou obuv, vhodné oblečení (v případě vytrvalého deště se akce konat nebude, ale drobné rozmary počasí vyřešíme odpovídajícím vybavením). V případě, že hole nemáte, nahlaste to při přihlášení – hole bude možné zapůjčit.

Cena: bez poplatku.

Přihlášení: u Jitky Soldánové nejpozději do 5. května 2024.

Těšíme se na viděnou!