Týdenní pobyt (červen 2024)

Přesně po roce jsme se 13. června 2024 vrátili do hotelu MAS v Sezimově Ústí na pětidenní rehabilitační pobyt pro rodiny. Někteří se sem vypravili poprvé, ale pár rodin přijelo už dokonce po osmé.

Týdenní pobyt

Jako vždy jsme již cestou dostali rozpis procedur, nabídku výletů a přehled doprovodného programu, který nás čekal. Každý si tak už předem mohl plánovat, co všechno stihne a jak volný čas využije.

Hned první večer jsme si na úvodní schůzce u delegáta pana Navrátila zarezervovali vybrané výlety. I když jsme kolem Sezimova Ústí poznali už řadu krásných a zajímavých míst, letos se mu podařilo nově zajistit například prohlídku nedávno kompletně zrekonstruovaného zámku Telč, nebo návštěvu zámku Líšno, který je v soukromém vlastnictví, jeho rekonstrukce teprve postupně probíhá a běžně se zde prohlídky pro veřejnost nekonají. Lákavá byla i večerní prohlídka zámku Jemniště, obzvlášť díky krásně rozkvetlé zahradě. A nevynechali jsme ani tradiční výlet do Tábora a na poutní místo Klokoty.

Týdenní pobyt

V rámci rehabilitačního pobytu jsme si kromě procedur, které byly součástí balíčku, dokoupili podle potřeby další a pravidelně jsme využívali i bazénu. Díky příznivému počasí jsme vyráželi i na procházky – ať už do nedaleké Benešovy vily nebo s holemi, které jsme si mohli vypůjčit, ke Kozímu Hrádku. Janek, který nás základy nordic walkingu učí, by z nás měl radost! Hance s Michalem a jejich maminkám se do nabitého programu podařilo dokonce zařadit i bowling.

Program byl ze strany hotelu zajištěný i na večery, takže jsme si již tradičně zahráli bingo (a opět byl mezi našimi účastníky i výherce) a dvakrát se sešli na tanečním večeru.

Týdenní pobyt

A jestli se sem vypravíme i příští rok? Minimálně dva zájemci jsou jistí – Hance se totiž na závěrečném večeru podařilo vyhrát 50% slevu na pobyt v příštím roce! Ale věříme, že pobyt si podle své chuti užili všichni, takže je v tom nenecháme a příští rok vyrazíme znovu.

Fotky z pobytu najdete jako vždy ve fotogalerii.