Jóga se Sábou (květen 2024)

O tom, že se cvičení jógy zařadilo mezi aktivity, které si u našich členů získaly oblibu, svědčí počet účastníků letošní první lekce. V sobotu 4. května se nás sešlo celkem 17 a sál v jógovém studiu Mariejoga zaplnilo 13 aktivních cvičících.

Jako obvykle jsme začali krátkým představením. Tentokrát si Sába vzala na pomoc plyšovou stonožku, kterou to začalo a lodí plnou zvířat pak skončilo. Po nezbytném protažení se do našeho cvičení pomalu začal prolínat příběh Noemovy archy. Zjistili jsme, že při cvičení umíme nejen napodobit paprsky slunce, ale taky dešťové kapky. A tak byl nejvyšší čas postavit pořádnou loď. Původně jsme tam měli uložit plyšová zvířata, která jsme si vypůjčili do Sáby, v lodi se ovšem nejprve uvelebila Renatka. Ale i pro plyšáky se tam nakonec místo našlo.

Jóga se Sábou

S příběhem, který vtáhne do hry malé i velké, nám vždycky lekce rychle uteče. Tak ještě honem jednu společnou fotku a pak už jsme se přesunuli k připravenému občerstvení. Bylo potřeba doplnit tekutiny a hlavně zhodnotit, jak se nám cvičení líbilo. Další nás čeká na víkendovém pobytu na Kopánkách, takže se máme na co těšit.