Jóga se Sábou (prosinec 2023)

Kdo by si myslel, že Mikulášským posezením s rekordní účastí letošní akce končí, tak by se mýlil. V sobotu 2. prosince se nás ve studiu Mariejoga v Hodoníně sešlo na ponožkové józe celkem 21. Z toho (opět rekordních) 13 cvičících.

Jóga se Sábou

Nejdřív jsme si jako vždycky připomněli pozdrav sluníčku. Pak přišla ke slovu nezbytná pomůcka této lekce jógy – huňaté ponožky. Ty jsme si natáhli nejen na nožky, ale i na ručky. Při cvičení s nimi to totiž báječně klouzalo a my jsme si tak pěkně protáhli celé tělo.  Ovšem když se ponožky sbalily do kuličky, dalo se s nimi pěkně vyřádit. Proto bylo potřeba se na závěr uklidnit při relaxaci. K té si Sába připravila vyprávění o Mikulášské ponožce, která byla smutná, dokud nenašla druhou ponožku – kamarádku do páru. Tak je to vlastně i v životě – ve dvou je vždycky lépe.

Protože šlo o poslední lekci jógy v letošním roce, připravila nám Sába na rozloučenou vánoční perníčky a punč (nealko samozřejmě), u kterého jsme si ještě chvíli poseděli a popovídali. Fotky z akce jako vždy najdete v naší galerii.

Ovšem ani jógou naše akce letos ještě nekončí. Na předposlední den v roce připravujeme turnaj v bowlingu „O pohár(ek) SPMP“. Budeme rádi, když přijdete – třeba se nám do třetice podaří akce s rekordní účastí.